 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Burgundské telecí ragú
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso očistěte, nakrájejte na kousky velké asi 40 g; osolte a opepřete; šalotky oloupejte; žampióny očistěte a umyjte.
Olej zahřejte ve velkém hrnci, přidejte masové kostky a opečte po obou stranách do zlatohněda; zalijte trochou červeného vína a za občasného přilévání zbytku vína a masového vývaru nechte dusit do měkka; 20 minut před koncem vaření přidejte šalotky a žampióny; mouku uhněťte s máslem a zahustěte jí ragú; nakonec ragú posypte sekanou petrželí a jako přílohu podávejte v másle obalené těstoviny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Burgundské telecí ragú, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/burgundske-teleci-ragu">Recept: Burgundské telecí ragú</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Burgundské telecí ragú:

FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Telecí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|