|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Zapékaný zelný nákyp
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájene maso a krátce opečeme, až se maso zatáhne. Poté maso vyjmeme, do výpeku dáme nakrájenou cibuli, kterou usmažíme.(než změní barvu)
Do většího kastrolu dáme opláchnuté a pokrájené kysané zelí, přidáme maso, osmaženou cibuli, rajčatový protlak. Osolíme, přidáme bobkový list, nový kořen, pepř a dvě lžíce sladké papriky.
Podlejeme vodou, a zvolna dusíme. V průběhu dušení opatrně podléváme vodou a připravíme si na kostky nakrájenou kapii a brambory. Na kostky nakrájené a osolené brambory uvaříme zvlášť.
Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájenou kapii, uvařené brambory. Ještě chvíli dusíme až se nám vydusí co nejvíce vody. Mezitím rozehřejeme troubu na 220-240 stupňů. Do šlehačky si vmícháme lžíci hořčice. Připravíme si zapékací mísu, do které, přemístime obsah kastrolu. Můžeme vytáhnout koření, které nam příjde pod ruku a vmícháme připravenou šlehačku.
Dáme zapéct asi na 25 minut.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapékaný zelný nákyp, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapekany-zelny-nakyp">Recept: Zapékaný zelný nákyp</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékaný zelný nákyp:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|