|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Zapékané vepřové se zelím po bulharsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné vepřové maso nakrájíme na menší kostky,opepříme a necháme v chladnu rozležet.Drobně pokrájenou cibuli osmahneme v rozpáleném sádle,přidáme k ní propláchnuté a pokrájené zelí a společně dusíme.
Nepodléváme.Když zelí změkne,vložíme k němu do hrnce kostky vepřového masa,které jsme předem asi 20 minut podusili.Promícháme,směsí naplníme sádlem vymaštěný pekáček a v horké troubě 30-35 minut zapékáme.Podáváme s chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapékané vepřové se zelím po bulharsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapekane-veprove-se-zelim-po-bulharsku">Recept: Zapékané vepřové se zelím po bulharsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané vepřové se zelím po bulharsku:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|