| Rybář | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zapékané vepřové se zelím po bulharsku


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:24.2.2010

Ingredience:

600g vepřového masa
1500g kyselého zelí
lžíce rajského protlaku
1 cibule
2 rajčata
150g sádla
kmín
pepř
sul

Popis:

Očištěné vepřové maso nakrájíme na menší kostky,opepříme a necháme v chladnu rozležet.Drobně pokrájenou cibuli osmahneme v rozpáleném sádle,přidáme k ní propláchnuté a pokrájené zelí a společně dusíme.
Nepodléváme.Když zelí změkne,vložíme k němu do hrnce kostky vepřového masa,které jsme předem asi 20 minut podusili.Promícháme,směsí naplníme sádlem vymaštěný pekáček a v horké troubě 30-35 minut zapékáme.Podáváme s chlebem.


Jít na recept Zapékané vepřové se zelím po bulharsku >>