| FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Vynikající perkelt

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 793x / 3x
Přidáno/změněno: 11.9.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

1kg bravčového kolena bez kože nakrájaného na menšie kúsky
2 veľké cibule
2-3 strúčiky cesnaku
soľ
sladká paprika mletá cca 1 polievková lyžica
2 pochúťkové smotany
bobkový list
štipka mletého korenia
iné koreniny podľa chuti
napr korenie bylinkové kura
trochu oleja-masti
bobkový list



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

do vačšieho hrnca dáme rozohriať olej, alebo bravčovú domácu masť na ktorej do zlatista ošmahneme 2 ks vačšej cibule nakrájenej na stredne veľké kúsky. Následne pridáme nakrájané bravčové koleno bez kože, ktoré cca 1,5 hod podusíme na miernom ohni, spoločne s cesnakom ktorý prelisujeme - čas dusenia je samozrejme individuálny z dôvodu kvality poprípade druhu masa, naloľko uvedený perkelt je vynikajúci aj z masa napr. kuracieho.Počas dusenia masa pridáme soľ, ako aj iné druhy korenín podľa chuti, napr. koreninu bylinkové kura ktorá v rozumnom pomere dodá zaujímavú nevtieravú chuť každému masitému pokrmu:) Taktiež môžeme počas dusenia maso podliať cca 2-3 dcl vody aby sa nám vytvoril základ na perkeltovú zmes. ak je maso udusené do makka a množstvo pustenej šťavy je cca v rovine s množstvom masa, pridáme sladkú papriku a pochúťkové smotany. Papriku dávame na záver aby nám nezhorkla a smotany dávame takým spôsobom, aby sa nám pôsobením tepla zmes nezrazila, tj odoberieme trochu šťavy ktorú dáme do nádoby do ktorej pridávame smotany ktoré s odobratým množstvom šťavy rozmiešame a pridáme znova do hrnca.celú zmes necháme prejsť varom cca 5min a pokiaľ sa nám zdá, že je perkelt málo zahustený smotanami, zahustíme ho troškou hladkej múky ktorú zmiešame s perkeltovým smotanovým základom ktorý odoberieme z hrnca a s takto rozmiešanou hladkou múkou potom do hrnca aj vrátime. Chvílu povaríme, odstavíme a podávame:) Ako príloha sú vhodné halušky, alebo cestovinové kolienka. Dobrú chuť:)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vynikající perkelt:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0531s norob)