|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřový kotlet mistra uzenáře
|
|
|
| |
Postup přípravy:cibuli restujeme spolu se slaninou a klobásou do růžova.Zvlášť restujeme do měkka nakrájené plátky z vepřové kotlety bez kosti.Až jsou kotletky měkké, přidáme směs z anglické slaniny, cibule a klobásy a zalijeme smetanou. Chvíli provaříme a podáváme s rýží
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřový kotlet mistra uzenáře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprovy-kotlet-mistra-uzenare">Recept: Vepřový kotlet mistra uzenáře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřový kotlet mistra uzenáře:
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|