| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový kotlet mistra uzenáře


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:28.4.2012

Ingredience:

1000g vepřový kotlet bez kosti
100g dunajská klobása
100g anglická slanina
150g cibule loupaná
200g smetana

Popis:

cibuli restujeme spolu se slaninou a klobásou do růžova.Zvlášť restujeme do měkka nakrájené plátky z vepřové kotlety bez kosti.Až jsou kotletky měkké, přidáme směs z anglické slaniny, cibule a klobásy a zalijeme smetanou. Chvíli provaříme a podáváme s rýží


Jít na recept Vepřový kotlet mistra uzenáře >>