| Omalovánky | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Vepřové maso na kečupu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1610x / 2x
Přidáno/změněno: 25.2.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

450g bravcoveho mäsa
1 väčšia cibuľa
čierne korenie
mletý kmín
kečup
horčica
1 kyslá smotana
polohruba múka na zahustenie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do hrnca s rozpáleným olejom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu ktorú opražíme do zlatista,pridáme na kocky pokrájané bravčové mäso,posolíme pridámečierne mlete korenie, mletý kmín,podusime aby mäso pustilo šťavu,potom pridame vodu aby bola maximalne 1 cm nad mäson a nechame dusiť pokial mäso nezmekne.Keď mame mäso mäkké pridáme 2 polievkové lyžice kečupu a 1 kávovú lyžičku horčice necháme asi 5 minút povariť potom pridáme kyselú smotanu a zahustíme polohrubou múkou,a nechame to na miernom ohni zovriet za staleho miešania asi 3-5 minut. K mäsu na kečupe podavame cestoviny.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové maso na kečupu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0449s norob)