| Počítej Kalorie | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové maso na kečupu


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:25.2.2016

Ingredience:

450g bravcoveho mäsa
1 väčšia cibuľa
čierne korenie
mletý kmín
kečup
horčica
1 kyslá smotana
polohruba múka na zahustenie

Popis:

Do hrnca s rozpáleným olejom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu ktorú opražíme do zlatista,pridáme na kocky pokrájané bravčové mäso,posolíme pridámečierne mlete korenie, mletý kmín,podusime aby mäso pustilo šťavu,potom pridame vodu aby bola maximalne 1 cm nad mäson a nechame dusiť pokial mäso nezmekne.Keď mame mäso mäkké pridáme 2 polievkové lyžice kečupu a 1 kávovú lyžičku horčice necháme asi 5 minút povariť potom pridáme kyselú smotanu a zahustíme polohrubou múkou,a nechame to na miernom ohni zovriet za staleho miešania asi 3-5 minut. K mäsu na kečupe podavame cestoviny.


Jít na recept Vepřové maso na kečupu >>