|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřová žebírka podle pražského uzenáře
|
|
|
| |
Postup přípravy:Žebírka naklepeme. Na části másla osmahneme cibuli, přidáme mozeček, šunku a žampióny, osolíme, podusíme a spojíme vejcem. Touto směsí plníme žebírka, svineme ke kosti, obalíme plátkem slaniny a pečeme v troubě na másle
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřová žebírka podle pražského uzenáře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprova-zebirka-podle-prazskeho-uzenare">Recept: Vepřová žebírka podle pražského uzenáře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová žebírka podle pražského uzenáře:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|