| Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřová žebírka podle pražského uzenáře


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.5.2017

Ingredience:

600 g žebírek
100 g šunky
50 g mozečku
200 g žampiónů
2 vejce
100 g anglické slaniny
80 g másla
50 g cibule
sůl

Popis:

Žebírka naklepeme. Na části másla osmahneme cibuli, přidáme mozeček, šunku a žampióny, osolíme, podusíme a spojíme vejcem. Touto směsí plníme žebírka, svineme ke kosti, obalíme plátkem slaniny a pečeme v troubě na másle


Jít na recept Vepřová žebírka podle pražského uzenáře >>