|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Svijanská vepřová krkovice s kapustovým bramboráke
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vepřovou krkovici rozklepeme, ochutíme soli, pepřem a necháme marinovat v pivu nejlépe přes noc.
Uzené maso, houby a cibuli nakrájíme nahrubo, orestujeme na másle, ochutíme solí, pepřem a kmínem, přidáme vejce, které nám hmotu pěkně spojí. Nepražíme dlouho, smaženice by měla mít vláčnou konzistenci.
Brambory nastrouháme, ochutíme kořením a česnekem podle chuti, rozmícháme s moukou, vejci a na jemné nudle krájenou kapustou. Horalské bramboráky pečeme na sádle dozlatova.
Krkovici grilujeme nebo opečeme na grilovací pánvi, poklademe na ni hotovou smaženici a ještě krátce gratinujeme (zapečeme). Takto upravené krkovice balíme do kapustových bramboráků.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Svijanská vepřová krkovice s kapustovým bramboráke, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svijanska-veprova-krkovice-s-kapustovym-bramborake">Recept: Svijanská vepřová krkovice s kapustovým bramboráke</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svijanská vepřová krkovice s kapustovým bramboráke:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|