Na kašičku:
15 rozmačkaných stroužků česneku
kari koření
sůl
mletá sladká paprika
grilovací koření
worchesterova omáčka
tabasco (nemusí být –pozor! Velmi ostré)
- vše spolu zamíchat
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Bůček v užších kusech dáme do hrnce s vodou a přidáme sůl, česnek, pepř a bobkové listy. Vaříme do doby až je maso měkké – zhruba 45 minut. Ještě teplý bůček vykostíme.
Všechny potřeby na kašičku spolu řádně promícháme. V kašičce důkladně ze všech stran namočíme maso a vždy trochu přimáčkneme. Hned zabalíme pevně do alobalu a necháme vychladnout. Teprve zcela chladný bůček dáme i s alobalem do chladničky alespoň na 4dny.