| Rybář | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Studený bůček v kořeněné kašičce


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2010

Ingredience:

1 kg bůčku
sůl
12 stroužků česneku
10 kuliček pepře
5 bobkových listů

Na kašičku:
15 rozmačkaných stroužků česneku
kari koření
sůl
mletá sladká paprika
grilovací koření
worchesterova omáčka
tabasco (nemusí být –pozor! Velmi ostré)
- vše spolu zamíchat

Popis:

Bůček v užších kusech dáme do hrnce s vodou a přidáme sůl, česnek, pepř a bobkové listy. Vaříme do doby až je maso měkké – zhruba 45 minut. Ještě teplý bůček vykostíme.
Všechny potřeby na kašičku spolu řádně promícháme. V kašičce důkladně ze všech stran namočíme maso a vždy trochu přimáčkneme. Hned zabalíme pevně do alobalu a necháme vychladnout. Teprve zcela chladný bůček dáme i s alobalem do chladničky alespoň na 4dny.


Jít na recept Studený bůček v kořeněné kašičce >>