|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Segedínský guláš podle Jardy
|
|
|
| |
Postup přípravy:Omyté maso osušíme a nakrájíme na malé kostky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm opékáme 5 - 7 minut, zmírníme oheň, přidáme nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek, sůl, vegetu, sladkou i pálivou papriku, zamícháme a podlijeme 1 - 2 dcl vývaru. Dusíme asi 20 minut pod poklicí (zbytečně ji nezvedáme, aby neunikala pára). Pak přidáme k masu překrájené kyselé zelí a na úhledné nudličky nakrájené papriky. Zamícháme, a je-li potřeba, opět trochu podlijeme, dusíme přiklopené poklicí dalších 15 - 20 minut. Var by neměl být příliš prudký. Když je maso měkké, zalijeme guláš závarkem nebo kyselou smetanou, zamícháme a pokud je třeba, zředíme ještě vývarem. Na mírném ohni necháme ještě asi 5 minut povařit. Jako přílohu podáváme knedlíky nebo pečivo.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Segedínský guláš podle Jardy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/segedinsky-gulas-podle-jardy">Recept: Segedínský guláš podle Jardy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Segedínský guláš podle Jardy:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|