|
Recept na Ragú z divočáka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Rovněž na malé kostky nakrájíme slaninu, osmažíme v kastrolu, vložíme kousky masa a za stálého míchání je necháme zhnědnout. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso okořeníme soli, pepřem, rozdrceným jalovcem, bobkovým listem a bazalkou. Přilijeme půl litru vody a 50 minut dusíme. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, dáme k masu a ještě 30 minut spolu vaříme. Přidáme červené víno a ragú zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Pak posypeme usekanou petrželkou a podáváme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ragú z divočáka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ragu-z-divocaka">Recept: Ragú z divočáka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ragú z divočáka:
|