| Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony |
|
| ||||||||
Ragú z divočáka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g masa z divočáka | ||||||||
Popis: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Rovněž na malé kostky nakrájíme slaninu, osmažíme v kastrolu, vložíme kousky masa a za stálého míchání je necháme zhnědnout. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso okořeníme soli, pepřem, rozdrceným jalovcem, bobkovým listem a bazalkou. Přilijeme půl litru vody a 50 minut dusíme. Mrkev očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky, dáme k masu a ještě 30 minut spolu vaříme. Přidáme červené víno a ragú zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Pak posypeme usekanou petrželkou a podáváme. |