|
Recept na Lovecký špíz ze srnčí kýty
|
|
|
| |
Postup přípravy:Odleželou srnčí kýtu nakrájíme na malé kousky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do nádoby, proložíme bobkovým listem, zakapeme olejem a necháme v chladu několik hodin proležet.
Na jehlu napichujeme střídavě uleželé kousky srnčí kýty, zatočený plátek anglické slaniny, opepřený kousek vepřových jater a opekáme na horkém oleji doměka. Před koncem pečení osolíme játra.
Špíz přelijeme troškou výpeku a pokapeme kečupem. Přílohou může být zeleninový salát, nebo nakládané houby.
Podáváme se smaženými hranolky, kroketami, rýží nebo chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Lovecký špíz ze srnčí kýty, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/lovecky-spiz-ze-srnci-kyty">Recept: Lovecký špíz ze srnčí kýty</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lovecký špíz ze srnčí kýty:
|