|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Laugenbretzel
|
|
|
| |
Postup přípravy:Preclíky Mnichovského typu. Mouky dáme do mísy. Kvasnice a cukr rozpustíme v 0,15l vlažné vody a přidáme k mouce. Stranou rozmícháme máslo a sůl, poté smícháme s těstem. Na lehce pomoučněné ploše si z těsta rozválíme váleček. Ten pak rozdělíme na 6 dílů a každý zorválíme na váleček ve středu tlustší než na koncích. Z těchto válečků upleteme preclíky. Přikryjeme utěrkou a necháme 10 min. kynout.
Litr vody se sodou přivedeme do varu, poté necháme na střední teplotě. Každý preclík povaříme 30s. Pak necháme odkapat a 30 min. chladnout.
Troubu předehřejeme na 225^C. Preclíky pečeme 20 min. Po vyndání z trouby potřeme vodou a osolíme.
Možné změny: - před pečením potřít směsí mléka a vajíčka, posypat sesamem, kmínem atp.
- do těsta též možno dát směs mléka a vody
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Laugenbretzel, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/laugenbretzel">Recept: Laugenbretzel</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Laugenbretzel:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Slané
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|