|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Koloszvárské zelí
|
|
|
| |
Postup přípravy:1/2 kg vepřového pokrájíme na kostky. Osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme kostky masa, osmažíme, přidáme bílé víno (stolní) a dusíme do měkka. Osolíme a přidáme trochu worcestrové omáčky. (vepřový perkelt).
Vykostíme šest kotlet, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Uvaříme šest vajec natvrdo a pokrájíme na kolečka. Podusíme jeden kilogram kyselého zelí. Podusíme dvacet pět dekagramů rýže. Nakrájíme dvě velké moravské klobásy.
Vlastní příprava:
Do vymaštěného kastrolu nebo ohnivzdorné mísy dáme vrstvu zelí, vrstvu perkeltu, nakrájená vejce, kousky sádla, rýži a na kolečka nakrájenou klobásu. Zakryjeme vrstvou zelí, zalijeme půllitrem šlehačky a zapečeme krátce v troubě. Navrch položíme kotlety a neseme na stůl.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Koloszvárské zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/koloszvarske-zeli">Recept: Koloszvárské zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Koloszvárské zelí:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|