Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Kološvárské zelí podle Pavla
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kroupy přebereme,namočíme, můžeme v troše vody předvařit
Zelí pokrájíme na kratší kousky
Maso pokrájíme na kostky, je možno i dopředu a naložit s kořením, solí a česnekem na 1 - 2 dny do zakryté nádoby uchovávané v chladničce. Je vhodné povrch zakápnout olejem, maso nakřehne dříve a je uzavřeno proti nadměrné oxidaci.
Klobásu pokrájíme na kolečka
Plníme do zapékací misky, na plech či do pekáče po vrstvách:
Zelí, kroupy, maso, kroupy, klobása, kroupy, zelí.
Zalijeme trochou smetany (já ji smíchám s jogurtem)
případně vývaru či vody z krup. Dáme upéct, pokrm by se měl dát vyjmout po nakrojení v pevných kostkách, nemůže zásadně téct anebo se úplně rozpadat. Servírujeme polité troškou kyselé smetany či jogurtu.
Dávky podle počtu osob - pro čtyři osoby cca 1/2 kg krup a přiměřeně masa, klobás a zelí
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kološvárské zelí podle Pavla, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kolosvarske-zeli-podle-pavla">Recept: Kološvárské zelí podle Pavla</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kološvárské zelí podle Pavla:
|