| Omalovánky | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Huspenina od Miroslava

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 30
Autor:
Zobrazeno/týden: 1955x / 2x
Přidáno/změněno: 1.4.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Zelenina - Kořenová
- Příprava pokrmů - Kuchyně studená - Aspiky

Inredience:

Poměr surovin:
55 % vařené kližnaté masné suroviny,
30 % kližného vývaru,
15 % zeleniny (popřípadě česnek, okurky a cibuli)

Koření na 10 kg huspeniny:
10g celého pepře,
10g celého nového koření,
4g bobkového listu,
5g tymiánu,
600 g 8% octa,
120 g soli.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na přípravu huspeniny použijeme vepřových nožiček,
oušek, kolínek, kůže a ocásků. Kolínka, nožičky, ouška,
ocásky a kůžičky stažené z hřbetního sádla očistíme,
opálíme zbytky štětin, dobře opereme a dáme vařit. Po
povaření vodu slijeme, suroviny znovu opereme, načež je
vaříme na mírném ohni úplně do měkka.
Současně v plátěném sáčku vaříme celé koření. Uvařené
suroviny z vývaru vyjmeme, pečlivě je vykostíme a
nakrájíme na 3cm kostky. Vývar přecedíme, vylijeme zpět do nádoby a uvedeme znovu do varu. Do vařícího vývaru přidáme krájenou zeleninu (mrkev, celer, petržel), ocet,
sůl a nakrájené vykostěné masné suroviny. Po provaření
přidáme krájené kyselé okurky a krájenou syrovou cibuli a česnek.
Jakmile přejde var, hotovou huspeninu rozlijeme do
vhodných nádob a necháme vychladnout.
Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Huspenina od Miroslava:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0535s norob)