|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Drak
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bůček rozdělíme na tuk a maso. Obojí pokrájíme na kostičky. Tuk vyškvaříme a v sádle osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme pokrájené maso a získané škvarečky, necháme zatáhnout, přidáme mletý pepř, mleté (nebo v hmoždýři utlučené) nové koření, papriku a curry, sůl, lžíci kečupu, špetku cukru, osmahneme, podlijeme troškou horké vody, přidáme lžíci kečupu a podle chuti sojovou omáčku. Dusíme do změknutí (pro urychlení je možno použít tlakový hrnec). Nakonec zahustíme trochou jíšky do konzistence řidší kaše a dochutíme chilli papričkou. Podáváme v misce nebo hlubokém talíři nalité na kolínka nebo jiné těstoviny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Drak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/drak">Recept: Drak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Drak:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|