| FormOffice | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Drak


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:5.3.2010

Ingredience:

vepřový bůček
točený drůbeží salám
pepř
nové koření
bobkový list
sladká paprika
curry
chilli paprička
cibule
česnek
kečup
sojová omáčka
špetka cukru

Popis:

Bůček rozdělíme na tuk a maso. Obojí pokrájíme na kostičky. Tuk vyškvaříme a v sádle osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme pokrájené maso a získané škvarečky, necháme zatáhnout, přidáme mletý pepř, mleté (nebo v hmoždýři utlučené) nové koření, papriku a curry, sůl, lžíci kečupu, špetku cukru, osmahneme, podlijeme troškou horké vody, přidáme lžíci kečupu a podle chuti sojovou omáčku. Dusíme do změknutí (pro urychlení je možno použít tlakový hrnec). Nakonec zahustíme trochou jíšky do konzistence řidší kaše a dochutíme chilli papričkou. Podáváme v misce nebo hlubokém talíři nalité na kolínka nebo jiné těstoviny.


Jít na recept Drak >>