| FormOffice | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Drak | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřový bůček | ||||||||
Popis: Bůček rozdělíme na tuk a maso. Obojí pokrájíme na kostičky. Tuk vyškvaříme a v sádle osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme pokrájené maso a získané škvarečky, necháme zatáhnout, přidáme mletý pepř, mleté (nebo v hmoždýři utlučené) nové koření, papriku a curry, sůl, lžíci kečupu, špetku cukru, osmahneme, podlijeme troškou horké vody, přidáme lžíci kečupu a podle chuti sojovou omáčku. Dusíme do změknutí (pro urychlení je možno použít tlakový hrnec). Nakonec zahustíme trochou jíšky do konzistence řidší kaše a dochutíme chilli papričkou. Podáváme v misce nebo hlubokém talíři nalité na kolínka nebo jiné těstoviny. |