| Zbrojní průkaz | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Divočina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Divočina

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 9123x / 4x
Přidáno/změněno: 15.5.2012
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Divočina
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina

Inredience:

Maso
česnek
bobkový list
nové koření
celý pepř,sůl
grilovací koření,pepř,kmín
vegetu.hříbky
cibuli
muškátový oříšek
ďábelské koření
petržel mrkev
celer



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením.Maso dáváme do česneku a soli
Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt.
do tlakového hrnce dáme - maso,bobkový list,nové koření,celý pepř a polijeme vodou asi 4dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří.Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě.
Do pekáče dáme:grilovácí koření,pepř kmín,vegetu hříbky,cibule i víc,muškátový ořech(nastrouhat na jemno ,dábelské koření a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měka.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Divočina:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Divočina
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Divoká husa na lesnický způsob 07.01.
Loučovická mufloní směs na žampionech 13.11.
Divočina 15.05.
Steak z divočáka 01.03.
Madarský kotlíkový guláš 01.02.
Bažant dušený na víně 14.08.
Srnčí směs s kyselým zelím 12.08.
Krokety ze zvěřiny 08.08.
Zajic na černo 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0522s norob)