| Omalovánky | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Divočina


Doba přípravy:03:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.5.2012

Ingredience:

Maso
česnek
bobkový list
nové koření
celý pepř,sůl
grilovací koření,pepř,kmín
vegetu.hříbky
cibuli
muškátový oříšek
ďábelské koření
petržel mrkev
celer

Popis:

Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením.Maso dáváme do česneku a soli
Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt.
do tlakového hrnce dáme - maso,bobkový list,nové koření,celý pepř a polijeme vodou asi 4dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří.Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě.
Do pekáče dáme:grilovácí koření,pepř kmín,vegetu hříbky,cibule i víc,muškátový ořech(nastrouhat na jemno ,dábelské koření a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měka.


Jít na recept Divočina >>