FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Boršč z vepřového kolena
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do tlakového hrnce dáme vařit vepřové koleno, hovězí maso, kořenovou zeleninu, cibuli, masox a přidáme sůl, pepř a nové koření. Z hotového vývaru vyjmeme maso a zeleninu a přidáme rajský protlak, pokrájené červené zelí i s nálevem, červenou řepu, pokrájené brambory a bobkový list a kmín. Povaříme 15 minut. Mezi tím si připravíme máslovou jíšku, kterou boršč zahustíme. Vaříme ještě asi 15 minut. Nakonec přidáme do hotové polévky na kostičky nakrájené maso a klobásu.
Nezbytným doplňkem správného boršče je lžíce šlehačky nebo zakysané smetany přidané až na plný talíř. Jako přílohu, i když není nutná, můžeme podávat chléb nebo slané pečivo. Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Boršč z vepřového kolena, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/borsc-z-veproveho-kolena">Recept: Boršč z vepřového kolena</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Boršč z vepřového kolena:
|