|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Belušský ptáček
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na kocky asi 2 x 2 cm. Posolíme, pokoreníme, pridáme 2 lyžice horčice a dobre premiešame. Necháme cca 30 minút postáť.Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu, vložíme bravčové odstáte mäso a rýchlo opražíme po všetkých stranách. Podlejeme vodou, pridame vegetu, bujon a udusíme cca 1 hodinu. Potom pridáme na kocky pokrájané vajcia, kyslé uhorky, párku, opraženú údenú slaninku a 15 minút podusíme. V smotane rozšľaháme 2 lyžice solamylu a za stáleho miešania pomaly vlejeme do šťavy s mäsom. Asi 10 minút prevaríme, podľa chuti dochutíme, môžeme zjemniť kúskom masla.
K Belušskému vtáčiku podávame ryžu, alebo knedľu.
Prajem Vám dobrú chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Belušský ptáček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/belussky-ptacek">Recept: Belušský ptáček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Belušský ptáček:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|