![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc"
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Houby pokrájíme na kousky a povaříme asi 5 minut v mírně osolené vodě, vylijeme na cedník a necháme okapat a vychladnout. Také chvilku povaříme nálev. Mezitím pokrájíme cibuli na hrubší kousky a také papriky na kratší proužky. Potom vše vložíme do větší nádoby, přidáme ostatní suroviny a také scezený a vychladlý nálev a vše promícháme.
Plníme do čistých skleniček – nejlépe 3 dl – zavíčkujeme a sterilujeme při asi 80°C 50 až 60 minut.
Podávat možno ihned nebo třeba až za rok a to jak samotné s rýží nebo těstovinami, nebo ještě lépe s orestovaným masíčkem - kuřecí, vepřové ... a zase nějakou přílohou, ale vždy prohřáté! Před podáváním možno ještě dochutit třeba cikánskou omáčkou.
Dobrou chuť!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc", zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13">Recept: Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc"</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Česká houbová pochoutka na způsob „Uncle Benc":
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Zavařování a konzervace
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|