|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Živáňská
|
|
|
| |
Postup přípravy:maso ,zemiaky a vsetku zeleninu pokrajame na rovnake kocky okorenime,poslime ,dodame kecup a olej.Vestko spolu premiesame a rozdelime asi na tri casti,ktore dobre zabalime do alobalu. Kazda porca je tak pre dve osoby,takze celkovo pre 6.osob.dame to do rozohratej truby a peceme asi 1,5.hod podavame s chlebom a kyslou uhorkou .Jinak to mozete pect tiez v lese v pahrebe jak zemiaky .Mnam-mnam
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Živáňská, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zivanska_1">Recept: Živáňská</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Živáňská:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|