| Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Večeře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Voňavá slaninová vejce

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2668x / 2x
Přidáno/změněno: 22.9.2010
Kategorie: - Vejce
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

4 celá vejce
sůl
ocet
cukr
špek nebo uzená slanina
1 větší cibule
sekaná petrželka
pepř mletý



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nejprve si uvaříme vajíčka na tvrdo.Mezi tím si nachystáme sladkokyselý nálev z vody cukru a octa.Ocet múže být i jablečný.Záleží na chuti.Potom si oloupeme cibuli a nakrájíme buď na slabé půlplátky,nebo na jemné kostičky.Poklademe jí spodní část hlubšího talíře.Potom si připravíme slaninu.Nakrájíme jí na větší kostičky a z prudka krátce osmažíme.Tak aby pustila šťávu a byla lehce křupavá.Mezi tím se nám dodělají vajíčka.Oloupeme je nakrájíme na zhruba 6 půlměsíčků a položíme na talíř.Na předem připravenou cibuli kolem do kola.Z lehka osolíme,opepříme.A polijeme sladkokyselím nálevem.Na vrch poklademe osmaženou slaninu a ozdobíme nasekanou petrželkou.Jako přílohu podáváme světlé,nebo tmavé pečivo,ale stejně tak můžeme podávat vařené brambory.
Doporučuji všem a přeji Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Voňavá slaninová vejce:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Večeře
Salát z tlačenky 18.10.
Růženské vejce 14.08.
Tuňákové těstoviny 13.12.
Studený dlabanec 13.12.
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Remoska 26.10.
Vejce na tvrdo s cibulí 04.10.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Chlebové půlky 24.11.
Zapečené špagety II. 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0451s norob)