900g vepřového masa z kotlet (na plátky)
3 lžíce Solamylu
půl lžičky soli
půl lžičky mletého zázvoru
půl lžičky mletého pepře
špetka Glutasolu
3 lžíce sójové omáčky
7-9 mladých cibulek (na proužky i s natí)
4 stroužky česneku (na plátky)
6-8 lžic oleje
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Plátky masa posypeme pepřem, zázvorem, solí, Glutasolem a Solamylem. Pokapeme 2 lžícemi sójové omáčky a promícháme. Na 2 lžících oleje osmahneme česnek, cibulku, přeložíme na talíř, olej z pánve přelijeme do jiné nádoby. Na té samé pánvi ropálíme další 4 lžíce oleje, vložíme na něj maso a prudce ho opečeme. Přidáme cibulku, odložený olej se šťávou a za stáleho míchání ještě 1-2 minuty opékáme. Podáváme s rýží.