|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Vepřová pochoutka v rosolu
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bravčové kotlety osušíme a na mastnej strane ich dvakrát narežeme. V osolenej vode asi 2 hodiny varíme bravčové kože (bez tuku) a bravčovú nožičku, k nim potom pridáme na plátky nakrájanú koreňovú zeleninu, celé korenie, cibuľu, ocot a kotlety. Všetko varíme na miernom ohni, až kým kotlety nezmäknú.
Potom ich vyberieme a zabalíme do vlhkej utierky, aby nevyschli. Tekutinu, v ktorej sa varili, precedíme, podľa chuti dosolíme a okyslíme. Zamiešame do nej rozmiešané bielky a na variči ju, stále šľahajúc metličkou, privedieme do varu. Potom rôsol odstavíme a o 15 minút precedíme.
Kotlety naukladáme na hlbokú misu, zalejeme rôsolom a dáme stuhnúť na studené miesto.
Podávame ozdobené citrónom a zelenou petržlenovou vňaťou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřová pochoutka v rosolu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprova-pochoutka-v-rosolu">Recept: Vepřová pochoutka v rosolu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová pochoutka v rosolu:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|