![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Vepřová kýta na víně
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Vepřové maso z kýty se nakrájí na kousky jako na guláš. Na rendlíku se zasmaží na slanině a troške sádla rozsekaná cibule, přihodí se na hrot nože sladké papriky, vloží osolené kousky masa a dá se zapéci. Přismahnuté podleje se sberačkou vody vyvařené s kostí, přidá se trochu citronové kůry a dusí se na plotně dále. Jakmile začne maso měknouti,zaleje se malou sklenkou vína (bíleho), přidá se štipka cukru, zapráší lžíci mouky a dá se dusit. Měkké maso se vyndá, omáčka se zahostí trochou bledé jíšky, přecedí na maso a obloží dobrým houskovým knedlíkem nebo dusenou rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřová kýta na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprova-kyta-na-vine">Recept: Vepřová kýta na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová kýta na víně:
![reklama](img/reklama.jpg)
|