| DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zavařování a konzervace Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Vepřová konzerva - domácí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1881x / 2x
Přidáno/změněno: 24.10.2017
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace

Inredience:

5 kg bůčku s kostí
podravka
drcený kmín
mletý pepř
zázvor
vývar
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso vykostíme, pokrájíme na kostky 2x2 cm, přidáme 4 lžičky zároveň soli, 4 podravky, 2 pepře, 2 drceného kmínu,1 zázvoru a
vše promícháme. Plníme do skleniček 370 a pořádně stlačíme. Do každé skleničky přidáme 4 lžíce vývaru
Maso dáme pouze do 3/4 skleničky protože zvětší oběm a upěchujeme. Sádlo nahoře izoluje. Zavařujeme 1 den - 2 hodiny
druhý den - hodinu. Čistá váha masa je asi 4kg. Vejde se to do 14 skleniček obsah
370ml. Z 6kg bůčku bez kosti je 26 skleniček obsah 370ml.

Z kostí maso okrájíme, vaříme je hodinu na vývar, který použijeme do konzerv a na fazolovou polévku.
Přidáme k nim i kůžičky, aby vývar zklihovatěl. Sádlo z hořejšku vývaru dáme také do skleniček. POZOR hořejší vrstva masa ve skleničce musí být rovná, aby sádlo zakrývalo maso souvislou vrstvou.
Kůže rozemeleme, malé dirky, vaříme zvlášť.Zbylé maso z kostí po uvaření použijeme do fazolačky.
Při použití bůčku bez kostí jsem dal do hrnce 3 biskupy, 3 křidýlka, 2 kostky hovězího bujónu, kmín,
pepř, sůl, vodu. Ze všeho se po změknutí masa uvařila zálivka. Maso sníst zvlášť. Solit méně, kostky
jsou slané a utvoří se z nich sulc. Další zlepšení : nedělám ani vývar z kostí a biskupů. Do každé
Skleničky přidám lžíci sádla.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová konzerva - domácí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zavařování a konzervace
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Pikantní kečup 24.10.
Pečenáče ze sírovce žlutooranžového 14.08.
Ostrá mexická salsa 04.10.
Pikantní sýry v oleji 18.07.
Adžika - směs rajčat a paprik 24.11.
Hříbková pomazánka 23.01.
Škvarková pomazánka zavařená 28.12.
Nakládaný romadúr 25.07.
Škvarkové pagačky 23.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0563s norob)