|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Valentýský koláč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Rozpustte máslo a dejte ho na chvilí zchladnout. Celé balení sušenek rozdrtte bud mixerem nebo můžete požít osvědčený trik:
sušenky dejte do pevneho mikrotenového sáčku a rozdrtte je válečkem.Sušenkovou drt smíchejme s rozpuštěním máslem.Formu vyložte pečícim papírem.Pak do ní sušenkový základ rovnoměrně rozložte a pořádně ho stlačte.
Připravte si do mísy tvaroh, smetanu,cukr krystal, anilkový extrakt (případně vanilkovy cukr) a jemně promíchejte.
Až se všechno spojí, přidejte vejce, hezky jedno podruhém.
Lehce promíchejte (tvaroh nesmíte míchat dlouho).Připravenou hmotu vlijte na sušenkový základ.
Troubu předehřejte na 200°C. Pečte 10 minut, pote zmírněte teplotu na 160C. a pečte dalších 70 minut, až se okraje tvarožníku nadýchnout a začnou mít hnědou barvu. Troubu po dobu pečení neotvírejte!
Upečený koláč dejte na 1 hodinu vychladnout.
Nafoukle okraje oddělte od boční formy nožem a koláč uložte na 4 hodiny do ledničky-aby pořadně vychladl.Pak užete naporcovat a naskladat na talíře.Nejlahodnější je politý rozmačkaným ococemnebo alespon rozředěným kvalitní džemem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Valentýský koláč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/valentysky-kolac">Recept: Valentýský koláč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Valentýský koláč:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Koláče
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|