|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Uzené v pivním těstíčku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Uzené maso v celku uvaříme, aby bylo štavnaté, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Jednotlivé plátky potřeme hořčicí, obalíme v těstíčku z mouky , vajec a piva a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova
Hotové řízečky podáváme s bramborovou kaší nebo s opekanými brambory
Můžeme dozdobit plátkem citronu a zeleninovou oblohou
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Uzené v pivním těstíčku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/uzene-v-pivnim-testicku_1">Recept: Uzené v pivním těstíčku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzené v pivním těstíčku:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Uzené maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|