|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Utopenci
|
|
|
| |
Postup přípravy:Utopence štamgasta Bédy.
Ocet s vodou a dekem se vaří asi pět minut a nechá se zchladnout tak ,aby byl vlažný . oloupanou uzeninu pokrájíme na půlky dlouhé deset cm a položíme základní vrstvu, tu opepříme, přidáme špetku chilli, lžičku strouhaného křenu a zasypeme bohatě cibulí nakrájenou na kolečka. Ve stejném poradí vrstvíme a pěchujeme suroviny až do vrchu sklenice. Zalijeme vlahým nálevem, zakryjeme celofánem a dáme na čtyři až šest dnů na chladné a temné místo.
Čardáš pivního sanatoria.
Na čtyři porce je třeba : Osm špekáčků
Čtyři cibule
Čtyři lžíce hořčice
Čtyři lžíce olej
Chilli
Čtyři lžičky směsi sladké papriky a mletého pepře v
poměru pět ku jedné.
Osm lžic kečupu osm lžic worchestrové omáčky
Do zářezu oloupaných špekáčků obalených ve směsi papriky a pepře se dá cibule a zalije se to nálevem připraveným z ostatních surovin. Již po dvou dnech je to jedlé. Tato náplň je zhruba na 2,5 litrovou sklenici.
V obou případech je dobré vědět kde nechal hostinský pííííííípu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Utopenci, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/utopenci_1_2_3_4">Recept: Utopenci</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Utopenci:
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Utopenci
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|