|
Recept na Pikantní utopenci II.
|
|
|
| |
Doba přípravy: |
00:45 |
Počet porcí: |
20 |
Autor: |
|
Zobrazeno/týden: |
2078x / 2x |
Přidáno/změněno: |
22.8.2016 |
Kategorie: |
- Maso - Uzeniny - Utopenci |
Inredience:nakrájené špekáčky nebo kabanos,
nakrájená cibule na kolečka,
15 lžic vody,
5 lžic octa,
4 lžíce worcesteru,
4 lžíce oleje,
2 lžíce hořčice,
1 bobkový list,
mletý pepř,
2 kuličky nového koření,
chilli koření,
sůl,
4 lžíce kečupu
|
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Do sklenice narovnáme na kolečka nakrájenou uzeninu, prokládáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Smícháme 15 lžic vody, 5 lžic octa, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce oleje, 2 lžíce hořčice a přidáme 1 bobkový list, mletý pepř, 2 kuličky nového koření, chilli koření a sůl. Povaříme 5 minut, necháme vychladnout a vmícháme 4 lžíce kečupu. Studeným nálevem prolijeme uzeninu, sklenici zavřeme a necháme 24 hodin v chladu uležet.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pikantní utopenci II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pikantni-utopenci-ii">Recept: Pikantní utopenci II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pikantní utopenci II.:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|