4 kotlety s kosti 2,5 cm
4 stroužky česneku
1 lžička pepře
3 lžíce lístkú rozmarýnu nebo 1 lžíce sušeného
čtvrt lžičky rozdrc. chili paprik
1 lžíce citron. šťávy
3 lžíce oliv. oleje
4 plátky citronu
4 plátky másla
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Kotlety nařízneme mírně naklepeme a nařízneme kapsy do kterých vsuneme plátek másla.Česnek,pepř,rozmarýn,chilli papriku,citron.šťávu,oliv.olej rozmixujeme na hrubou kaši .Tou potřeme kotlety z každé strany a necháme odležet 2 hodiny .Pak maso osolíme a grilujeme na středně žhavým uhlím 8-10 min z každé strany. Podáváme teplé s plátkem citronu .