|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Tajemství šefkuchaře
|
|
|
| |
Postup přípravy:Řízky naklepeme,osolíme,opepříme. Na pánvi na rychlo
opečeme do měkka.
Hřibky trochu povaříme, žampiony můžeme jen pokrájet
na cibulce orestovat, přidat kmín, sůl, majoránku,případně trochu česneku, přidat vajíčka a udělat smaženici.
Na řízek dáme plátek šunky,nebo šunkového salámu na to navršíme trochu smaženice, přikryjeme plátkem sýru, nebo posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.Hotové ozdobíme petrželkou, nebo trochou kečupu.
Jako přílohu podáváme brambory na různé způsoby.
Můžeme podávat s různými zeleninovými saláty.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tajemství šefkuchaře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tajemstvi-sefkuchare">Recept: Tajemství šefkuchaře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tajemství šefkuchaře:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|