|
Recept na Steak po Florentinsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:podle originálního receptu 1 porterhouse steak, asi 4 - 5 cm silný, asi 2 libry, (90 dkg) těžký.
Vtip je v tom, že maso uvnitř takového steaku zůstane do hloubky růžové a netuhé. Recept je pro 4 osoby.
Rozehřejte gril, mřížku natřete olejem.
Steak dobře osolte a opepřete, grilujte podle žádaného stupně syrovosti či udělanosti.
Mezitím dejte zbylé prísady, tedy česnek, rozmarýn a šalvěj do hrnce. Až jsou steaky hotové dejte přísady navrch, zalijte olivovým olejem a nechte 3 - 5 minut marinovat.
Potom ho rozkrájejte na plátky jak se bude servírovat, naposledy potřete olivovým olejem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Steak po Florentinsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/steak-po-florentinsku">Recept: Steak po Florentinsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Steak po Florentinsku:
|