| Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Přední Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Hodně zeleninová svíčková

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 05:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 493x / 8x
Přidáno/změněno: 10.11.2022
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina

Inredience:

mrkev 1,5kg
celer 1 kg
petržel 0,5 kg
cibule 1 kg
pepř
nové koření
jalovec á 10 zrnek
2 listy bobku
bazalka 2 pol.lžíce
špek 0,3kg
ocet 0,1 l
sůl
cukr
mléko 0,3-1,5 l
hladká mouka cca 3 pol. lžíce
hovězí kližka 1kg



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do většího hrnce dáme 2l vody, ocet a nakrájenou zeleninu, přídáme koření, osolíme(maso bude červené)a vaříme cca 10 min.nechzáme vychladnout. Alternativně lze i zeleninu osmažit lehce ve větším množství oleje a ten pak scedit - metoda hojně používaná v čínské kuchyni.
Maso prošpikujeme a zbývající špek dáme do mořidla. Maso vložíme do mořidla a dáme na 1 až 3 dny do lednice.

Po vyjmutí masa z nálevu osmahneme jej prudce na pánvi ze všech stran a vložíme do většího pekáče nebo rendlíku posypeme jej zeleninou, zalejeme mořidlem a pečeme, spíše dusíme v troubě do měkka. Maso dále podléváme lákem shrabujeme na dno pekáče zeleninu, co je již upečená a přidáváme zeleninu čerstvou.
Když maso změkne, vyjmeme jej, zeleninu zbavíme koření, a rozmixujeme ji a v hrnci připravíme omáčku přidáním mléka s rozkvedlanou moukou k zelenině.Dosolíme, přidáme cukr,povaříme ji cca 5min a je hotovo.

Já zeleninu smažím na pánvi poté co osmahnu maso, takže jí tim redukuji a nedochází k tak velké redukci v pekáči. I zelenina péředsmažená před vložením do mořidla má menší objem. Smažit zeleninu je potřebné pro dosažení lepší chuti.
Takto připravuji králíka, zajíce i další masa, včetně vapřového - to mořím 1 den. Omáčky je hodně, ale ji jím jak s knedlíky,tak se smaženými brambory.
Alternativně lze místo mléka použít víno a pak máme výbornou vinnou omáčku.Jedinou nevýhodou je ta práce,takže koho vaření nebaví tak ať si najde jednodušší recept.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hodně zeleninová svíčková:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přední
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Hovězí s fazolkami 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Prezidentský guláš II. 28.12.
Hovězí houbový guláš 25.07.
Opilcova vzpruha 26.09.
Domažlické ragú II. 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0506s norob)