|
Recept na Španělský ptáček
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Do středu masa klademe slaninu nakrájenou na silnější nudle, salám, okurky a na čtvrtky nakrájená natvrdo vařená vejce. Plátky svineme, zpevníme párátkem nebo nití a na povrchu osolíme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na tuku dorůžova a přidáme k ní závitky. Mírně je opečeme, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme téměř do měkka. Ptáčky vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažnou vodou, dobře rozmícháme a vaříme za občasného míchání nejméně 20 minut. Uvařenou omáčku přecedíme na párátek zbavené ptáčky a znovu krátce povaříme. Podáváme s různě upravenými brambory, těstovinami nebo rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Španělský ptáček, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/spanelsky-ptacek">Recept: Španělský ptáček</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Španělský ptáček:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|