|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Slovenské Brindzovníky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Múku premiešame so soľou,pridáme vajce,
v mlieku rozmiešame droždie a vypracujeme
hladké cesto.Dáme ho na teplé miesto vykysnúť.
Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku
1cm,formičkou alebo pohárom povykrajujeme bochníčky
a uložíme ich (s medzerami) na vymastený plech.
Bryndzu vymiešame s vajíčkom a pažitkou.
Do každého bochníčka urobíme jamku,naplníme
ju brindzou a v stredne vyriatej rúre upečieme
do ružova.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Slovenské Brindzovníky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/slovenske-brindzovniky">Recept: Slovenské Brindzovníky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Slovenské Brindzovníky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Jídla z kynutých těst
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|