| Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Slovenské Brindzovníky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:18.6.2009

Ingredience:

1kg polohrubej múky
1 vajce
40g droždia
250ml mlieka
1 lyžička soli
PLNKA
250g bryndze
1 vajce
pažitka

Popis:

Múku premiešame so soľou,pridáme vajce,
v mlieku rozmiešame droždie a vypracujeme
hladké cesto.Dáme ho na teplé miesto vykysnúť.
Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na hrúbku
1cm,formičkou alebo pohárom povykrajujeme bochníčky
a uložíme ich (s medzerami) na vymastený plech.
Bryndzu vymiešame s vajíčkom a pažitkou.
Do každého bochníčka urobíme jamku,naplníme
ju brindzou a v stredne vyriatej rúre upečieme
do ružova.


Jít na recept Slovenské Brindzovníky >>