|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Silvestrovský ovar
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso i jazyky pečlivě opláchneme v teplé vodě a očistíme. Po očištění vložíme spolu s kořením a solí do vroucí vody a vaříme na mírném ohni.
Po 30 min přidáme očištěnou a nahrubo nakrájenou zeleninu. Vaříme do změknutí masa.
Měkké maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na plátky a podáváme se strouhaným křenem a hořčicí.
Vývar můžeme uložit k dalšímu použití na polévku a pod.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Silvestrovský ovar, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/silvestrovsky-ovar">Recept: Silvestrovský ovar</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Silvestrovský ovar:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|