česnek
cibuli
kari koření
hořčice plnotučná
sůl
pepř
majoránka
2 vajíčka.2kg bůčku
1kg hovězí od kosti
zeleninu do polévky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Stáhnout kůži z bůčku.polovinu bůčku rozkrájet na tenke plátky. Plátky vyklepat.připravit si česnek,sůl,kari koření,-zhotovit pastu a vetřít do masa. Vnitřní stěnu natřít hořčicí plnotučnou.
Z hovězího masa uvařit polévku.Druhou půlku bůčku a povařené hovězí maso nakrájet na kostky,pomeleme s cibulí a česnekem,okořeníme(sůl,pepř,majoránka a 2 vajíčka).Umletou směs promíchat s kořením jako na sekanou.Natřít na plátky bůčku,zarolovat a svázat nití a dát péct.