|
Recept na Provensálský vepřový hrnec
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 3 cm,lilky nakrájejte na kolečka.Rajčata ponořte na 20 sekund do vroucí vody,oloupejte je a nasekejte na jemno.Oloupejte cibuli a nakrájejte,česnek prolisujte.Maso zprudka osmahněte na rozpáleném oleji.Vyjměte ho a na tomtéž oleji smažte cibuli asi 2 minuty.Přidejte lilky,rajčata,česnek,rozmarýn,majoránku,sůl,pepř a špetku cukru.Nakonec přidejte maso.Duste 20 minut přikryté pokličkou,pak 20 minut odkryté.Přidejte kukuřici a ještě krátce prohřejte.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Provensálský vepřový hrnec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/provensalsky-veprovy-hrnec">Recept: Provensálský vepřový hrnec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Provensálský vepřový hrnec:
|