| FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Provensálský vepřový hrnec


Doba přípravy:01:05
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.3.2012

Ingredience:

1kg vepřového ramínka
600g rajčat
2 lilky
200g sterilované kukuřice
4 stroužky česneku
1 cibuli
2 polévkové lžice olivového oleje
špetku cukru
sůl,pepř

Popis:

Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 3 cm,lilky nakrájejte na kolečka.Rajčata ponořte na 20 sekund do vroucí vody,oloupejte je a nasekejte na jemno.Oloupejte cibuli a nakrájejte,česnek prolisujte.Maso zprudka osmahněte na rozpáleném oleji.Vyjměte ho a na tomtéž oleji smažte cibuli asi 2 minuty.Přidejte lilky,rajčata,česnek,rozmarýn,majoránku,sůl,pepř a špetku cukru.Nakonec přidejte maso.Duste 20 minut přikryté pokličkou,pak 20 minut odkryté.Přidejte kukuřici a ještě krátce prohřejte.


Jít na recept Provensálský vepřový hrnec >>