| FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | DWN.cz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Provensálský vepřový hrnec | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1kg vepřového ramínka | ||||||||
Popis: Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 3 cm,lilky nakrájejte na kolečka.Rajčata ponořte na 20 sekund do vroucí vody,oloupejte je a nasekejte na jemno.Oloupejte cibuli a nakrájejte,česnek prolisujte.Maso zprudka osmahněte na rozpáleném oleji.Vyjměte ho a na tomtéž oleji smažte cibuli asi 2 minuty.Přidejte lilky,rajčata,česnek,rozmarýn,majoránku,sůl,pepř a špetku cukru.Nakonec přidejte maso.Duste 20 minut přikryté pokličkou,pak 20 minut odkryté.Přidejte kukuřici a ještě krátce prohřejte. |